Apr 26, 2013

El que necessitem és UN IMPERI!

Aquest article va a dirigit a vostè, el responsable de gestionar una regió on viuen milions de persones, però que no té autonomia total, per no ser un estat. I això és injust. Un fre. Un jou. Una condemna. I hem d'aspirar a molt més. Al cap i a la fi, tenim moltes coses que ens diferencien dels nostres veïns que integren el mateix estat, e.g, millor dicció, vocalització, educació, cultura, riquesa, i bon gust en general. Tinguem clar que descendim d'estirps feudals mil·lenàries, amb costums, folklore, i història pròpia. No podem permetre que altres ens imposin la seva cultura i valors! No! Si cal, farem pressió per prohibir idees i cultures perilloses, les quals puguin acabar amb la nostra tradició.

Un cop aconseguit consolidar la base, amb una massa crítica forta, i després d'anys d'erosió contínua, controlant escola, mitjans de comunicació, partits polítics ... toca plantejar la independència respecte a l'estat opressor. Doncs, ¿qui és ningú per obligar-nos a pertànyer a un estat on hi ha gent de cultura diferent, amb qui, llevat d'una minoria de colons que han sigut imposats per l'opressor, no tenim ni volem tenir res a veure? Si de cas, fer una mica de negoci, però perquè som bones persones i som el suficientment solidaris per vendre l'excés de producció als nostres veïns que no saben fer coses de tanta qualitat.


Però, la independència, és suficient? Tampoc! N'hi ha territoris confrontants que van ser usurpats, que van ser nostres a un passat  gloriós, que són autèntics germans nostres, embrutits per la cultura opressora. Els hem de salvar! D'aquí, que subvencionarem i finançarem mitjans de comunicació, partits polítics, think tanks locals, i tot el que faci falta perquè reneixi la llavor de la nostra cultura allà també, netejant i desintoxicant gradualment l'invasor: adaptació de topònims, forçar que els nom s'usin únicament d'acord a les nostres exigències, imposar la nostra llengua com a vehicular en exclusiva, demonitzar la cultura en altre temps invasora. Ho volem tot! Tenim dret a viure la nostra cultura ia alliberar la nostra gent del jou feixista del nostre opressor, imposant la nostra pau, les nostres lleis, els nostres costums, la nostra democràcia, i els nostres valors, a tots! 


R. Gaab

No comments:

Post a Comment